Tammela köran 27.6-29.6

dag 1

Vi startade 9.30 från klubben med fintväder vi slapp 800 meter så strejkade Onnis moped så han fick ta reserv mopeden. och sen gick det bra ända till kiikala där så vi att transiten läckte bensin. Sen stannade vi i somero å fixsa läckaget och nu är vi i Eerikkilä Tammela 14,30 sen blir det mat 16.30 sen nattköra efter det kl.19.00 framåt. vi startade från eeerikkilä kl.17.30 tillbaka till liesjärvi där köran började kl.19.00 vädret var bra ända tills vi startade ama bjöd på korv och dricka under resan vi körde ca 40 km sen kom vi tillbaka till eerikkilä och när vi kom tillbaka till eerikkilä så for Börje och Toppa efter servicebilen till startplatsen och där låste Börje ut sig i värsta ovädret tillbaka var dom i eerikkilä kl.22.00.

 

dag 2

vi började dagen kl.8.00 med morgonmål och sedan startade vi tillbaka till liesjärvi kl.9.30 där vi väntade oss ett stort rompe men det var bara 4 försäljare. Ralf Nylund vann pris för bästa bevarade orginal moped han kör Tunturi pappis års 1961. därifrån körde vi ca 6 km till keppanakellari där vi åt hamburgare och drack öl där efter for vi tillbaka till natthärdberget och där hade vi bastu beställt till kl.16 under resans gång fick patrik punktering och vi fyllde däcket med skum så han slapp tillbaka till eerikkilä och där blev det däckbyte sen badade vi bastu och simmade i sjön sen blev det lunch kl.18 som avslutades med kaffe och konjak

 

Dag 3

Vi började dagen med morgonmål kl.8.00 och då regnade det redan sen startade vi från Eerikkilä kl.9.05 körde ända till somero där vi hade en paus, På vägen mellan somero å salo strejkade Ralles tunturin så det blev till att åka service bil för han sen tog vi kaffe i bjärnå innan vi tog sista etappen till tenala. Sammanlagda km är ca. 312. å 17 deltagare.  Tack till Leif å Guy som arrangera resan.