Dag 1. start från klubblokalen kl.14.30 höll en liten  paus i bjärnå abc och teboil i paimio sen rakavägen till åbo hamnen.  Kl.20.30 körde vi ombord på viking grace någon enstaka moped som krånglade på vägen.

 

Dag 2 steg upp kl.5.00 och åt morgonmål sen gjorde vi oss redo  för landstigning sen körde vi ner mot nynäshamn och där besökte vid ett museum  som hette mopedum sen for vi och äta till hembyggdsgård sen därifrån till båthamnen  och väntade på gotlands båten sen körde vi två timmar till gangvide farm från Visby. 
Dag 3 vi har åkt omkring på gotland och kört längs med stranden och tog ett gruppfoto framför en gammal fyr å också har besökt ett museum,vanges museum 
Dag 4 vi har haft besök av en annan mopoklubb här från ön och vi har kört omkring vi har varit och se raukar och senare ikväll padlakanot.
Dag 5 vi har åkt buss från gangvide farm till Visby där besökte vi bilmuseum och sedan körde vi ner mot Visby där vissa medlemmar gick runt i Visby medan andra var och körde gokart.
Dag 6 start från gangvide farm kl.4.30 svensktid  så körde vi upp till gotlands färjan som tog 3 timmar sen tankade vi i nynäshamn sen körde vi upp mot Stockholm  sen vidare mot hamnen.